10 травня 2024 р. 12:58

Комунальники Херсонської громади отримали потужне обладнання

Фото: Роман Мрочко / Facebook

(Фото: Роман Мрочко / Facebook)

Чергову потужну допомогу отримав Зеленівський старостинський округ Херсонської територіальної громади.

Про це повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко.

У повідомленні посадовця йдеться про те, що дизельний трифазний генератор передали благодійники для комунального підприємства "Теплокомунгосп". Таку необхідний пристрій вдалося отримати завдяки постійній співпраці БФ UNICEF з Херсонською міською військовою адміністрацією.


Фото: Роман Мрочко / Facebook

Начальник МВА зазначив, що генератор Younes bros потужністю 10 кВт дозволить налагодити безперебійну роботу комунального підприємства у критичних умовах, якщо такі виникнуть.

Раніше повідомлялось про те, що компанія VEI B.V. з Нідерландів передала Херсонському водоканалу офісні меблі та спеціальне обладнання: шафи для одягу, стільці та багато іншого. Це допоможе працівникам підприємства якісно і повноцінно виконувати свою роботу. Херсонського водоканалу ця допомога необхідна тому, що відступаючи з Херсона, російські військові нищили та грабували все, що бачили на своєму шляху. Така доля спіткала і комунальні підприємства Херсона, зокрема водоканал. Більше того, внаслідок чергового російського обстрілу території КП "Херсонський водоканал" було повністю знищено приміщення, техніку, меблі тощо.

Також йшлося про те, що у рамках програми міжнародної технічної допомоги "Проєкт екстреного відновлення та реконструкції" через японське агентство міжнародного співробітництва JICA комунальне підприємство "Парки Херсона" отримало першу одиницю техніки - навантажувач KOMATSU WB97S. Також автопарк комунального підприємства "Парки Херсона" поповнився ще одним сміттєвозом. Цей грантовий проєкт із придбання вантажного сміттєвоза для зазначеного підприємства реалізований за сприяння благодійного фонду "Сейв зе Чілдрен Інтернешнл" (Велика Британія) - Представництво "Сейв зе Чілдрен Інтернешнл Україна".

Володимир Шкаєв

Поділитися