23 січня 2024 р. 15:01

Херсонські комунальники знову долали наслідки російських обстрілів

Фото: Херсонська МВА

(Фото: Херсонська МВА)

Минулої доби, 22 січня, херсонські комунальники вимушені були долати наслідки російських обстрілів та наводити лад на вулицях міста.

Так, як повідомили у пресслужбі Херсонської МВА, працівники КП "Херсонміськсвітло" убезпечили обірвані проводи після обстрілів на вул. Джона Говарда, вул. Героїв Крут-вул. Суботи, вул.Суботи, вул. Офіцерській-вул. Миколи Садовського, вул. Тягинській-вул. Волгоградській та вул. Богородицькій.

У дописі відомства також йдеться про те, що працівники КП "Херсонміськсвітло" також разом з працівниками КП "Теплокомуненерго" ремонтували тепломережі після обстрілів на вул.Богородицькій. Окрім того, спеціалістами було виконано демонтаж рекламних засобів на вулицях 49 ХГД, вул. Грушевського, вул. Каштановій, вул. К.Хетагурова. Також 22 січня працівники КП "Херсонміськсвітло" провели електромонтажні роботи в одній із захисних споруд Херсона.

Йдеться про те, що в роботах було задіяно 12 спеціалістів та п’ять транспортних засобів КП "Херсонміськсвітло".

У прессслужбі також додали, що працівники іншого комунального підприємства – Херсонводоканалу 22 січня ліквідували п’ять аварій на мережі водопостачання, усунули шість засмічень каналізації та виконали ремонт, ревізію насосно-силового та електрообладнання.


Фото: Херсонська МВА 

Що стосується комунальників з КП "Парки Херсона", то учора вони проводили прибирання стихійних сміттєзвалищ у дворах багатоповерхових будинків, ліквідовували наслідки обстрілів, вивозили будівельне сміття, скло, посічене гілля. Зокрема, було приведено територію до належного санітарного стану на вул. Покришева, просп.Кутузова, вул. Тираспольській.


Фото: Херсонська МВА 

До робіт було залучено 15 одиниць техніки та 108 працівників. Додатково для виконання робіт було долучено техніку міського дорожнього управління.

Раніше повідомлялось про те, що 13 січня було відновлено повітряні лінії зовнішнього освітлення після обстрілів на вул. Стрітеньскій, на перехресті вулиць Макарова й Філатова, та на перехресті вулиць Баженова та Рєпіна.

Також йшлося про те, що у Херсонській міській територіальній громаді вирував сильний вітер, випало багато снігу. Для ліквідації наслідків негоди на автомобільних дорогах міста працює спеціальна техніка та комунальні служби.

Володимир Шкаєв

Поділитися