26 жовтня 2023 р. 15:09

В Одеській області призначили нового керівника ГУ ДСНС

Фото: ДСНС

(Фото: ДСНС)

В Одеській області на посаду керівника ГУ ДСНС призначили Дениса Платонова

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС в Одеській області.

Денис Платонов - полковник служби цивільного захисту. Народився 09 вересня 1977 року. Навчався в Харківському інституті пожежної безпеки МВС України, спеціальність – пожежна безпека. Також має диплом юриста від Одеської національної юридичної академії.

Фото: ДСНС

Раніше ми писали, що уряд ухвалив рішення про звільнення Сергія Крука з посади Голови ДСНС. Наразі виконання обов’язків Голови Державної служби з надзвичайних ситуацій покладено на заступника керівника Служби Володимира Демчука.

Також працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій разом з представниками Татарбунарської міської ради, замінили таблички на кожному будинку вулиці в селі Нерушай в Одеській області, переназваної на честь їхнього загиблого колеги Святослава Додона.

Раніше чотири автономні системи освітлення отримали підрозділи Держслужби з НС Одеської області від фонду Говарда Баффета. Ці системи мобільні та дуже зручні для рятувальників, які першими в будь-яку погоду та у будь-який час доби прибувають на місця обстрілів та виконують свою роботу.

Нагадаємо, 13 вересня ввечері сталася одна з масштабніших пожеж на Одещині. Рятувальникам довелось прокладати кілометрову рукавну лінію, аби приборкати полум'я, яке розповсюджувалось з неймовірною швидкістю.

Раніше нові два всюдиходи отримали рятувальники Херсонської області. Техніка надійшла завдяки глобальній ініціативі United24. Працівники ДСНС протестували автівки та відпрацювали навички управління технікою. Провели навчання з подолання перешкод і евакуації людей. "Богун" - це українська розробка, яка вже зарекомендувала себе в ліквідації різних надзвичайних ситуацій. У тому числі спецтехніку застосовували під час усунення наслідків підриву Каховської ГЕС.

Сергій Лозовський

Поділитися