27 вересня 2023 р. 17:11

У Миколаєві затримали водія з підробленими документами

Фото: патрульна поліція Миколаївської області

(Фото: патрульна поліція Миколаївської області)

На Миколаївщині патрульні поліцейські продовжують виявляти водіїв з, ймовірно, підробними документами.

Так, як повідомили в пресслужбі патрульної поліції Миколаївської області, вчора, 26 вересня, у Миколаєві, близько 23-ї години, патрульні зупинили автомобіль Renault Kangoo на вулиці Скульптора Ізмалкова за порушення  правил дорожнього руху.

У повідомленні йдеться про те, що Під час перевірки документів поліцейські помітили, що інформація у водійському посвідченні керманича та базах даних мають суттєві розбіжності.

На місце події патрульні викликали слідчих для встановлення всіх обставин справи.

Також відомо про те, що 21 серпня близько першої години, патрульні зупинили автомобіль Mazda на проспекті Центральному за порушення комендантської години.

Під час перевірки документів поліцейські помітили, що водійське посвідчення керманича має ознаки підробки.

Перевіривши посвідчення за наявними базами даних, патрульні з'ясували, що номер даного посвідчення належить зовсім іншій особі.

 Схожа ситуація була в липні. Тоді також вночі близько першої години патрульні зупинили автомобіль Mazda на проспекті Центральному за порушення комендантської години.

Під час перевірки документів поліцейські помітили, що посвідчення водія має ознаки підробки.

Під час перевірки документів поліцейські помітили, що водійське посвідчення має явні ознаки підробки, а серія та номер посвідчення взагалі відсутні в наявних базах даних.

Також відомо про те, що 10 липня, вночі, близько 1-ї години, патрульні зупинили автомобіль Mitsubishi на вулиці Наваринській у Миколаєві за порушення правил дорожнього руху. Документи також були підроблені.

Також відомо, що поліцейські Херсонщини виявили два крадених авто.

Володимир Шкаєв

Поділитися