06 листопада 2023 р. 18:51

У Херсоні комунальники ліквідували наслідки російських обстрілів

Фото: Херсонська МВА

(Фото: Херсонська МВА)

Цими вихідними у Херсоні працівниками КП "Херсонміськсвітло" було виконано низку ремонтних робіт.

Про це повідомили в пресслужбі Херсонської міської ради.

У повідомленні йдеться про те, що, Зокрема, було проведено роботи з відновлення повітряних ліній зовнішнього освітлення, які були пошкоджені унаслідок ворожих обстрілів на вул. Торговій та вул. Старообрядницькій.

Повідомляється також про те, що виконано технічні ремонтні роботи на світлофорному об’єкті 200-річчя Херсона/ Дж. Говарда (колишня Некрасова).

У роботах було задіяно чотири спеціаліста (дві бригади) та два транспортних засоби КП "Херсонміськсвітло".


Фото: Херсонська МВА 

Також наприкінці минулого робочого тижня працівники Херсонського водоканалу ліквідували три витоки на водопроводі та усунули  п'ять засмічень каналізації. Окрім цього, виконали ремонт та ревізію насосно-силового та електрообладнання об’єктів.

Раніше повідомлялось про те, що 15 жовтня комунальники ліквідували аварію на водопроводі у центрі міста і після короткої перерви відновили водопостачання у понад 15 будинках. У працівників комунальних підприємств Херсона ненормований робочий день і немає вихідних. 

Тоді працівники водоканалу ліквідували чотири аварії на мережах водопостачання, відремонтували насосно-силове та електрообладнання на насосних станціях води і каналізації.

Також у пресслужбі Херсонської МВА повідомили Інтенту про те, що 15 жовтня зранку у Херсоні пролунав потужний вибух. Тоді з різницею в 30 хвилин військовими рф із СУ-34 було нанесено авіаудар, попередньо двома КАБ, у районі об'єкту критичної інфраструктури у Херсоні. Одразу після цього у деяких районах міста зникла електрика, у місті погіршився зв'язок, був відсутній інтернет та були перебої з водою.

Через декілька годин вдалося повернути електрику до всіх знеструмлених у цей день споживачів.

Володимир Шкаєв

Поділитися