13 листопада 2023 р. 11:54

Наслідки негоди: понад 20 дерев та великих гілок впало у Херсоні

Наслідки негоди. Фото: Інтент / Леонід Громов

(Наслідки негоди. Фото: Інтент / Леонід Громов)

У Херсонській міській територіальній громаді більше доби вирувала негода.

Про це Інтенту повідомили в пресслужбі Херсонської МВА.


Наслідки негоди. Фото: Роман Мрочко / Херсонська МВА

Сильний вітер, який часом переходив у шквальний, на території обласного центру повалив більше 20 дерев та великих гілок.

У пресслужбі зазначили про те, що деякі з повалених дерев падали на проїжджу частину вулиць, перериваючи рух транспорту.


Наслідки негоди. Фото: Роман Мрочко / Херсонська МВА

Ліквідація наслідків негоди триває досі. Працівники КП "Парки Херсона" розпилюють і вивозять повалені дерева. Зараз більшість дерев та великих гілок вже прибрана з вулиць міста.

Також у пресслужбі повідомили про те, що працівники КП "Парки Херсона" наприкінці минулого робочого тижня проводили садово-паркові та інші роботи з благоустрою міста. Прибирали перші зелені та пішохідні зони, укриття, зупинки громадського транспорту. Збирали та вивозили стихійне сміття, ТПВ, гілля та листя. Проводили ліквідацію наслідків обстрілів та вивозили будівельне сміття. 

Було приведено територію до належного санітарного стану на наступних вулицях: Садовій, 54, пр.Комбайновому (біля будинків 9, 11, 13), Привокзальній (у дворі біля ЦТП), Кузнецькій, 2, 47, на розі вулиць Єврейської/Качельної, Ш.Алейхема/Преображенської, Ш.Алейхема/Я.Мудрого.

До робіт було залучено 17 одиниць техніки та 104 працівників. Додатково для виконання робіт було долучено техніку міського дорожнього управління.

Раніше повідомлялось про те, що у Херсоні працівниками КП "Херсонміськсвітло" було виконано низку ремонтних робіт.

Зокрема, було проведено роботи з відновлення повітряних ліній зовнішнього освітлення, які були пошкоджені унаслідок ворожих обстрілів на вул. Торговій та вул. Старообрядницькій.

Повідомляється також про те, що виконано технічні ремонтні роботи на світлофорному об’єкті 200-річчя Херсона/ Дж. Говарда (колишня Некрасова).

Володимир Шкаєв

Поділитися