16 грудня 2023 р. 11:32

На вулиці в Одесі загорівся газовоз

Фото: ДСНС в Одеській області

(Фото: ДСНС в Одеській області)

Рятувальники загасили газовоз, який зайнявся зранку в Пересипському районі Одеси на проспекті Добровольського.

Як повідомили у пресцентрі Державної служби з надзвичайних ситуацій в Одеській області про пожежу вогнеборці дізналися  о 06:15. 

По прибуттю на місце виклику рятувальників було встановлено, що горить обладнання автопричепа газовоза. Водій самостійно від'єднав тягач на безпечну відстань до прибуття підрозділів ДСНС.

Вогнеборці ліквідували пожежу та не допустити розгерметизацію цистерни з газом, що могло призвести до вибуху. Ніхто не постраждав.

Деталі, збитки та причина пожежі, наразі, встановлюються.

Зазначимо, що читачі Інтенту, які мешкають у Пересипському районі, регулярно скаржаться на проблему того, що бензовози та газовози постійно проїжджають через густозаселений район.

Поліція та муніципальні інспектори  паркування періодично штрафують водіїв вантажівок, які паркуються на узбіччях доріг міста у цьому районі, але проблему це не вирішує.

На початку вересня Одеська обласна адміністрація заборонила рух фур вдень по усім дорогам в тому числі й в Одесі, з 10:00 години до 18:00 години був заборонений рух транспортних засобів вагою понад 24 тонни й навантаженням на вісь сім тонн всіма автомобільними дорогами Одещини, але водії періодично порушували цю заборону. 

У квітні 2021 року виконавчий комітет Одеської міської ради ухвалив обмеження в'їзду в Одесу та заборони зупинки та стоянки вантажних автомобілів із дозволеною максимальною масою понад 3,5 тонни на вулицях міста у робочі дні із 7:00 до 10:00 та з 17:00 до 20:00. 

Однією з вулиць де діяли обмеження був проспект Добровольського.

Кирило Бойко

Поділитися