27 листопада 2023 р. 09:33

На Херсонщині патрульні врятували водія, який потрапив в пастку через негоду

Фото: скріншот відео патрульної поліції Херсонської області

(Фото: скріншот відео патрульної поліції Херсонської області)

Херсонські патрульні допомогли водієві, який потрапив в пастку через негоду.

Про це повідомили в пресслужбі патрульної поліції Херсонської області.

У повідомленні йдеться про те, що 26 листопада, близько 10-ї години, на автодорозі М-14 Одеса — Мелітополь — Новоазовськ патрульні помітили автомобіль BMW, який з'їхав у кювет. 

"Поліцейські під'їхали до авто, переконалися, що ніхто не постраждав та дізналися, що трапилося. Керманич пояснив, що не впорався з керуванням та з'їхав з дороги. Самостійно повернути автомобіль на проїжджу частину чоловік вже не зміг. Інспектори вирішили допомогти громадянину, знайшли транспортний засіб, який зміг транспортувати автівку на найближчої станції обслуговування", - йдеться в повідомленні пресслужби.

Також у пресслужбі водіям радять утриматись від поїздок на власному транспорті, а якщо все ж виїхали та опинилися в небезпечній ситуації через негоду — треба телефонувати за номером 102.

Раніше повідомлялось про те, що минулими вихідними у Херсонській міській територіальній громаді також вирував сильний вітер та випало багато снігу.

Для ліквідації наслідків негоди на автомобільних дорогах міста працювала спеціальна техніка та комунальні служби.

Зокрема, КП "Міське дорожнє управління" задіяло чотири одиниці техніки. Працівники чистили проїжджу частину, посипали піщано-сольовою сумішшю мости, спуски та підйоми.

Також два тижні тому у Херсонській міській територіальній громаді більше доби вирувала негода.

Сильний вітер, який часом переходив у шквальний, на території обласного центру повалив більше 20 дерев та великих гілок.

Деякі з повалених дерев падали на проїжджу частину вулиць, перериваючи рух транспорту.

Володимир Шкаєв

Поділитися