26 липня 2023 р. 20:46

Миколаїв проінспектували представники USAID

Інспекція USAID. Фото: Миколаївська міська рада

(Інспекція USAID. Фото: Миколаївська міська рада)

У Миколаєві з робочим візитом побували представники USAID

Як повідомили в пресслужбі Миколаївської міської ради, місто відвідали з робочим візитом представники проєкту Агентства США з міжнародного розвитку "Демократичне врядування у Східній Україні" (DG East).

В Агенції розвитку Миколаєва повідомили, що партнери відвідали відремонтовані прихисток та центр тимчасового розміщення ВПО, для облаштування яких передали меблі, постільну білизну, пральні та сушильні машини. Побачили процес обслуговування мешканців міста в одному з відділень ЦНАПу, куди також передали офісне і комп’ютерне обладнання. А також побували на одному з комунальних підприємств, куди нещодавно доставили 10 потужних дизельних генераторів.

Лише за минулий рік співпраці USAID надали технічну допомогу (обладнання та устаткування) Миколаївській міській територіальній громаді на суму понад 26 млн. грн.

Також відомо, що Миколаїв отримав потужні генератори для об'єктів критичної інфраструктури

Це - 10 стаціонарних дизельних генераторів  на загальну суму понад 5,16 млн. грн., а саме: Genset AGG C88D5 (5 од.), JCB G65QS (2 од.), ATLAS COPCO QAS 110 (3 од.).

Обладнання придбане за кошти Фонду Говарда Г. Баффетта та передано Миколаєву від БО "Благодійний фонд "Українська фундація" в межах проєкту Агентства США з міжнародного розвитку "Демократичне врядування у Східній Україні" (DG East).

Володимир Шкаєв

Поділитися