26 вересня 2022 р. 11:28

В селі на Одещині згоріли чотири вантажівки

Фото: ДСНС

(Фото: ДСНС)

Співробітники Державної служби з питань надзвичайних ситуацій в селі Саф'яни Ізмаїльського району Одеської області ліквідували масштабну пожежу.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС України в Одеській області.

За даними рятувальників, 25 вересня о 19:24, до пожежних дійшло повідомлення про загоряння. Коли рятувальники прибули на місце події, вони з'ясували, що відкритим полум'ям горять чотири вантажних автомобілі: два бензовози з залишками пального та два пустих зерновози.

ФОТО, ВІДЕО: ДСНС в Одеській області

О 21:31 пожежу локалізували та о 00:15 - остаточно загасили. Загиблих та постраждалих немає. Причина пожежі та збиток - встановлюються. Від ДСНС залучались 4 одиниці техніки, 15 чоловік особового складу.

Це вже не перша пожежа пов'язана із зерновозами. Так, у липні вогнеборці Державної служби з надзвичайних ситуацій та пожежної команди порту Одеса загасили вночі пожежу на портовій території.

Вибух цистерни автівки, яка перевозила паливо-мастильні матеріали, стався о 21:23 19 липня на території морського торговельного порту у місті Рені Ізмаїльського району. 

Пізніше слідчі Ізмаїльського відділу поліції в Одеській області розпочали провадження через вибух цистерн з пальним в порту Рені, внаслідок якого загинула людина. 

Поділитися