11 жовтня 2022 р. 12:40

В Приморському районі Одеси електроенергія вимкнена через ремонт

Фото: ілюстративне

(Фото: ілюстративне)

Припинення електропостачання в Приморському районі Одеси 11 жовтня викликане ремонтом. 

Про це повідомили у пресслужбі Одеського муніципалітету. 

Там зазначили, що відновлення живлення орієнтовно очікується з 18:00 - 22:00. Між тим Одещину зранку атакують ворожі ракети та дрони втім поки про влучання ворожих снарядів будь-куди не повідомляють. В оперативному командуванні "Південь" пояснюють, що інформацію про результати атак повідомлять лише після закінчення повітряної тривоги, щоб не допомагати ворогу оцінювати результативність свої атак та корегувати вогонь. 

Між тим зранку в мерії Львова, який після ударів 10 жовтня залишався без електропостачання, відновили живлення в 30% міста, а в Києві повідомили про запровадження погодинного відімкнення електроенергії. Загалом воно там буде відсутнє 12 годин на день. 

Зазначимо, що 10 жовтня комунальне підприємство "Одесміськелектротранс" обмежило з 17:00 рух муніципального електротранспорту (трамваїв та тролейбусів). 

Вчора 10 жовтня сили протиповітряної оборони збили в небі над Одеською областю три російські ракети та п'ять безпілотних літальних апаратів - дронів-камікадзе.

9 жовтня, ворог також намагався атакувати Одесу дроном-камікадзе

8 жовтня, близько 15:00 години, у Білгород-Дністровському районі Одещини сили протиповітряної оборони повітряного командування "Південь" ліквідували черговий російський безпілотник оперативно-тактичного рівня. 

Ввечері, з 20:00 до 21:30, 7 жовтня російські окупаційні війська атакували трьома дронами-камікадзе Shahed-136 Одещину та Миколаївщину. 

На Одещині за період з 24 лютого по 24 вересня 2022 року експертами зафіксовано 237 епізодів воєнних злочинів. 

Поділитися