10 жовтня 2022 р. 15:22

В Одесі обмежать рух електротранспорту

Фото: ілюстративне

(Фото: ілюстративне)

Комунальне підприємство "Одесміськелектротранс" обмежить з 17:00, 10 жовтня, рух муніципального електротранспорту (трамваїв та тролейбусів).

Про це повідомили у пресслужбі Одеського муніципалітету. 

Зазначається, що рух буде обмежений на усіх маршрутах міста. Раніше заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко закликав з 17:00 до 22:00 обмежити споживання електроенергії. 

"Комунальники, енергетики, рятувальники працюють по всій країні та ліквідовують наслідки ракетних ударів. Наразі найскладніша ситуація у Львові, але роботи там вже тривають. За дорученням Президента Володимира Зеленського та керівника Офісу Президента об'їжджаю всі місця ударів в Києві та області", - зазначив він.

Між тим, за даними Державної служби з надзвичайних ситуацій, внаслідок обстрілу сталося влучання по об’єктах критичної інфраструктури (переважно об’єкти енергопостачання) у восьми областях та у місті Києві, де виникло понад 30 пожеж. 

ФОТО: ДСНС

Відсутнє електропостачання у п'яти областях: Львівська, Полтавська, Сумська, Харківська та Тернопільська.  На решті території України електропостачання порушено частково. 

Вранці сили протиповітряної оборони збили в небі над Одеською областю три російські ракети та чотири безпілотних літальних апаратів - дронів-камікадзе. Україна зазнала масованих ударів ракетами та дронами-камікадзе. 

9 жовтня ворог також намагався атакувати Одесу дроном-камікадзе

8 жовтня, близько 15:00 години, у Білгород-Дністровському районі Одещини сили протиповітряної оборони повітряного командування "Південь" ліквідували черговий російський безпілотник оперативно-тактичного рівня. 

Ввечері, з 20:00 до 21:30, 7 жовтня російські окупаційні війська атакували трьома дронами-камікадзе Shahed-136 Одещину та Миколаївщину. 

На Одещині за період з 24 лютого по 24 вересня 2022 року експертами зафіксовано 237 епізодів воєнних злочинів. 

Поділитися