18 грудня 2022 р. 18:05

Смертельна ДТП на Миколаївщині: загинула родина

Фото: Національна поліція України

(Фото: Національна поліція України)

Сьогодні в Первомайському районі, що на Миколаївщині сталася дорожньо-транспортна пригода. Загинули п'ятеро людей, у тому числі двоє дітей.

Про це повідомляє голова поліції Миколаївщини Сергій Шайхет у telegram.

Сьогодні сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода в Первомайському районі.  Загинула родина з п’яти осіб, у тому числі двоє дітей, - зазначається у повідомленні.

Уточнюється, що за попередніми даними 29-річний водій на Mitsubishi Sigma не впорався із керуванням та  під час проїзду по мосту через річку Кодима в селі Кінецьпіль, виїхав за межі проїзної частини та автомобіль упав у річку.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди всі загинули. У тому числі двоє дівчаток 5-ти та 7-ми років. 

Нині на місці події працюють правоохоронці та рятувальники.

Також слідчі встановлюють усі обставини та причини автопригоди.

Так, на минулому тижні водій рейсового автобусу зі Львова загинув через зіткнення із вантажівкою на Одещині.

Тоді у пресслужбі Головного управління Національної поліції в Одеській області повідомили, що за попередньою інформацією на затяжному підйомі рейсовий пасажирський автобус Van Hool, що їхав в Одесу, врізався у вантажний автомобіль Skania з напівпричепом-зерновозом, який їхав у попутному напрямку.

Також у жовтні поблизу села Паланка, на 50 км автомобільної дороги М-15 Одеса-Рені (на м. Бухарест) сталася дорожньо-транспортна пригода за участі великовантажного транспорту, що повністю заблокував рух.

Того ж місяця водій вантажівки проігнорував червоне світло на світлофорі та врізався в маршрутний автобус із пасажирами на трасі Одеса-Рені - постраждали троє пасажирів.

А у вересні дорожньо-транспортна пригода за участю пасажирського автобуса та вантажного автомобіля сталася на автодорозі сполученням Одеса - Южне. За допомогою до медиків тоді звернулися 17 пасажирів автобуса.                                                                 

Тетяна Каптур

Поділитися