29 листопада 2022 р. 18:36

Отримати гуманітарну допомогу на Херсонщині стане простіше

Фото: aam.com.ua

(Фото: aam.com.ua)

На апаратній нараді Херсонської міської ради, що відбулась 29 листопада, обговорювалась проблема доступу маломобільних груп населення до гуманітарної допомоги.

Про це повідомляється на офіційному сайті Херсонської міської ради.

Начальниця Херсонської МВА Галина Лугова взяла на власний контроль надання допомоги цим категоріям херсонців. Вона зазначила, що маломобільним жителям міста допомога буде доставлятися прямо в руки, - йдеться у повідомленні.

Крім цього, сьогодні Галина Лугова обговорила питання розподілу гуманітарної допомоги з представником Асоціації ринків у Херсоні Юрієм Онопрієнком. Інформацію про це опубліковано на офіційній сторінці Херсонської міської ради у мережі Facebook.

Ми готові разом з вами контролювати видачу гуманітарної допомоги містянам, видавати її - ми маємо напрацьовані механізми", - зазначив на зустрічі Юрій Онопрієнко.

 

Фото: Херсонська міська рада / Facebook

Також на цій зустрічі було обговорено необхідність напрацювання механізму, який би не дозволив продавати гуманітарну допомогу на ринках.

Зараз у нас створено 28 пунктів роздачі допомоги по місту, сюди ми підключаємо зараз і церкви. Ваша допомога стане нам у нагоді, -  заявила Галина Лугова. 

Нагадаємо, з Херсона щодня курсує евакуаційний потяг до Хмельницького.

28 листопада Віцемаршалка Сейму Польщі відкрила медичний пункт у Високопіллі.

23 листопада на Херсонщині запрацював координаційний гуманітарний центр.

19 листопада у Херсоні запрацювали перші "Пункти Незламності".

Руслан Ласкус

Поділитися