11 вересня 2022 р. 18:00

На Одещині без електроенергії залишаються 10 населених пунктів

Фото: ДТЕК Одеські електромережі

(Фото: ДТЕК Одеські електромережі)

Вітер та дощ, що вирували в Одеській області вночі призвели до пошкоджень трансформаторних підстанцій та електромереж в Одеській області тож наразі 10 населених пунктів в регіоні залишають без електропостачання.

Про це повідомили в пресслужбі компанії "ДТЕК Одеські електромережі". 

Там зазначили, що чотири з населених пунктів знеструмлені лише частково, та що станом на 16:00 було відновлено енергопостачання в 16 населених пунктах.

Спеціалісти полагодили три повітряні лінії та 118 трансформаторних підстанцій. 

Зазначимо, що станом на 14:00, без світла залишалися 13 населених пунктів, із них сім - частково. Всього через негоду було знеструмлено 26 населених пунктів. Найбільше постраждав Одеський та Білгород-Дністровський райони.

Негода досить часто пошкоджує електромережі в регіоні. Так ранку 19 серпня, за даними ДТЕК Одеські електромережі, без електроенергії залишалися шість населених пунктів в області. Ім повернули електроенергію вже того ж дня, проте до того, 18 серпня, через негоду були знеструмлені 12 населених пунктів.

буревій та дощ знеструмили 19 населених пунктів в Одеській області 16 серпня, та не встигли електрики відремонтувати мережі, як вночі 17 серпня трапилася нова негода

В Одесі негода також наробила лиха. Плитка та козирок під'їзду обвалилися через дощ 16 серпня в будинку на вулиці Хуторській в Одесі. Через підтоплення вулиць Одеси, викликане негодою, тимчасово призупиняли рух восьми трамвайних маршрутів та двох тролейбусних.

Через негоду 11 серпня в Одеській області були знеструмлені 17 населених пунктів. Найбільше постраждав Одеський та Роздільнянський райони.

Поділитися