21 вересня 2022 р. 20:15

Колишній начальник Держпродспоживслужби на Одещині відсудив посаду назад

Колишній начальник Держпродспоживслужби на Одещині відсудив посаду назад

Одеський окружний адміністративний суд задовільнив позов колишнього співробітника Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів до цієї Держслужби.

Як зазначається в ухвалі суду, йдеться про колишнього начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області, звільненого 23 вересні 2021 року. Виходячи з дати звільнення йдеться про Дениса Пудрика, якого звільнили саме тоді, а призначили 15 липня 2021 року. 

Суд визнав незаконним та скасував наказ відомства про відставку Дениса Пудрика та стягнув зі служби середній заробіток за час вимушеного прогулу у розмірі 193 тис. 982 грн.

У власності Дениса Пудрика, коли він обіймав посаду головного митника Одеської області журналісти нарахували сім транспортних засобів - це найбільша кількість серед керівників митниць по країні.

Цікаво, що виконуючого обов'язки начальника Одеської митниці Дениса Пудрика звільнили 21 жовтня 2020 року з цієї посади через незадовільну роботу підрозділу.

Виконувати свої обов’язки Денис Пудрик почав з 25 серпня. Роботу в митних органах він розпочав у 1998 році з інспекторської посади. Раніше очолював Бердянську, Донецьку, Чернігівську, та Львівську митниці.

Поділитися