23 вересня 2022 р. 17:28

Ізмаїльський підрядник за мільйон оновить харчоблок Дунайської обласної лікарні

Ізмаїльський підрядник за мільйон оновить харчоблок Дунайської обласної лікарні

Дунайська обласна лікарня планує укласти договір з ізмаїльською компанією «Південбуд-М» на виконання поточного ремонту будівлі харчового блоку з влаштуванням резервного електропостачання у медичному закладі.

Про це повідомляє кореспондентка ІзбірКома з посиланням на сайт держзакупівель Prozorro.

Як і попереднього разу, закупівля робіт пройшла без проведення тендера. Підставою для цього став пункт закону «Про публічні закупівлі», який передбачає таку можливість в разі «виникнення особливих економічних обставин з негайною ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій».

Вартість контракту становить 1 млн 52 тисячі гривень. Підрядник має до кінця поточного року виконати ряд робіт у будівлі харчоблоку: заміна дверних блоків; заміна лінолеуму та керамічної плитки підлоги з улаштуванням гідроізоляції; оштукатурення стін; обшивка частини приміщення пластиковою вагонкою; заміна сантехніки та комунікацій, освітлювальних приборів, установка нових розеток; монтаж стаціонарного дизель-генератора. Також будівельна компанія має виконати благоустрій прилеглої території. 

За даними аналітичного сервісу YouControl, ТОВ «Південбуд-М» зареєстроване в Ізмаїлі в 2017 році зі статутним капіталом 750 тис. грн. Єдиний засновник та керівник – Михайло Подопригор. 

З початку 2022 року «Піденбуд-М» уклав десять договорів на виконання робіт, враховуючи вищезгадані, загальною вартістю 6 млн 562 тис. грн. Відзначимо, що всі вони виконувалися та виконуються для одного замовника – Дунайської обласної лікарні. Майже така сама картина спостерігалася і у 2021 році, коли з 27 виграних тендерів на 7 млн 211 тис. грн, 26 складають замовлення робіт Дунайської обласної лікарні. 

Всього ж за п’ять років свого існування компанія заробила на держзамовленнях майже 32 мільйони гривень. Регулярна співпраця з Дунайською обласною лікарнею у підрядника розпочалася, судячи з дат підписаних контрактів, з осені 2018 року. 

Поділитися