17 травня 2021 р. 12:33

Фонд держмайна продає недобудований дитячий табір в Сергіївці

Фонд держмайна продає недобудований дитячий табір в Сергіївці

Фонд державного майна в Одеській області сподівається отримати понад 6 мільйонів гривень від продажу недобудованого дитячого табору на березі лиману Шаболат в курортному селищі Сергіївка. 

Як зазначають у фонді, стартова ціна цього лоту 6 мільйонів 48 тисяч гривень, аукціон має відбутися 4 червня.   

Передбачається, що об’єкт стане цікавим для бажаючих відкрити готель або базу відпочинку чи будь-який інший бізнес в цьому місці. 

Площа будівель і споруд — 5 тисяч 327 квадратних метрів на земельній ділянці площею 2 гектари. Зазначена ділянка не виділена в натурі, кадастровий номер не присвоєно. Згідно з Генеральним планом, цільове призначення земельної ділянки — землі оздоровчого призначення.

Об`єкт соціально-культурного призначення – ЦМК Дитячого оздоровчого табору "Сонячний" складається з: спального корпусу – літ. „А"; спального корпусу – літ. „Б"; їдальні – літ. „В"; кінотеатру – літ. „Г"; медичного пункту – літ. „Д"; приймального відділення – літ. „Е"; пропускного пункту – літ. „Ж", загальною площею 5 тис. 318 кв.м. 

Знаходиться в незадовільному стані, потребує капітального ремонту.

Нагадаємо, Господарський суд Одеської області відкрив провадження за позовом Фонду державного майна (ФДМ) до ТОВ "Судноплавна компанія (СК) «Укрферрі»", в якому той вимагає відшкодувати різницю у ставці орендної плати за чотири роки. 

Регіональне відділення Фонду держмайна України по Одеській та Миколаївській областях підписало договір оренди єдиного майнового комплексу «Одесавинпром» з чинним орендарем – приватним акціонерним товариством «Одесавинпром».

Регіональне відділення (РВ) Фонду державного майна України в Одеській та Миколаївській областях вручило ТОВ «Європіан Агро Інвестмент Юкрейн» повідомлення про розірвання договору оренди будівель, кранових колій, огорож та інших об’єктів нерухомості в Чорноморському морському порту загальною площею 113 тисяч 106,5 квадратних метрів.

Фонд державного майна України готовий пошукати інвестора для готелю "Моряк", що перебуває на балансі морського торговельного порту "Чорноморськ" та не працює з квітня 2020 року. 

Поділитися