04 жовтня 2022 р. 13:34

Антикорупційний суд продовжив обов'язки депутату Одеської обласної ради

Фото: НАБУ

(Фото: НАБУ)

Вищий антикорупційний суд продовжив до 7 листопада строк дії обов'язків, покладених на депутата Одеської обласної ради від партії "Довіряй ділам" Дмитра Чапіра, якого підозрюють в одержанні неправомірної вигоди.

Таке рішення 29 вересня ухвалив слідчий суддя ВАКС.

"Клопотання заступника начальника першого відділу САП про продовження строку дії покладених на підозрюваного обов'язків - задовольнити частково. Продовжити строк дії обов'язків, покладених ухвалою слідчого судді Вищого антикорупційного суду від 09.06.2022, на підозрюваного. Термін дії обов'язків визначити до 07.11.2022 в межах строку досудового розслідування", – йдеться в рішенні.

Водночас суд вирішив не продовжувати обов'язок депутата не відлучатись з місця проживання без дозволу, втім Дмитро Чапір зобов'язаний: прибувати за кожною вимогою; повідомляти про зміну свого місця проживання та/або роботи, а також утримуватися від спілкування зі свідками.

Раніше Вищий антикорупційний суд продовжив до 7 листопада строк розслідування справи за підозрою депутата Одеської обласної ради від партії "Довіряй ділам" Дмитра Чапіра в одержанні неправомірної вигоди.

У червні депутат Одеської обласної ради від партії "Довіряй ділам", голова постійної комісії з питань охорони здоров'я та соціальної політики облради Дмитро Чапір вийшов із СІЗО під 992 тисяч гривень застави.

Служба безпеки України викрила в Одеській області діяльність організованої злочинної групи на заволодінні державним майном об’єктів критичної інфраструктури «Чорноморсько-Азовське виробничо-експлуатаційне Управління морських шляхів» на десятки мільйонів гривень.

Працівники поліції затримали головного спеціаліста одного з управлінь Одеської міськради під час одержання неправомірної вигоди.

Поділитися