06 травня 2024 р. 17:32

У Миколаєві планують реконструкцію дитячої лікарні за 18 мільйонів

ФОТО: Міська дитяча лікарня 2

(ФОТО: Міська дитяча лікарня 2)

У Миколаєві планують реконструкцію другого поверху дитячій лікарні. на це мають витрати понад 18 мільйонів гривень.

Про це свідчать дані системи публічних закупівель Prozorro.

Комунальне некомерційне підприємство Миколаївської міської ради "Міська дитяча лікарня № 2" шукає підрядника для реконструкції 2-го поверху стаціонарного корпусу для розміщення відділення хірургії, ортопедії, травматології.

Очікувана вартість робіт складає 18 мільйонів 80 тисяч 556 гривень. Початок аукціону відбудеться 20 травня 2024 року. Роботи мають бути виконані до 31 серпня 2024 року.

Крім цього, підрядник має виконати демонтажні роботи, замінити вікна та двері, відремонтувати підлогу та стіни, замінити підвісну стелю тощо. Також підрядник має оновити систему холодного та гарячого водопостачання, каналізацію, встановити нове сантехнічне обладнання, замінити систему опалення, вентиляції та освітлення.

У полі зору правоохоронців знову опинилась реконструкція водогону у Миколаєві. Було виявлено порушення під час проведення тендерів, вартість яких склала 1,2 мільярда гривень. Аудитори вважають, що закупівлі проєктних робіт були штучно розділені на 12 ділянок, що дозволило призначити підрядників без тендерів. 

Будівельника колумбарію на кладовищі за 3 мільйони в Южному обрали без аукціону.  Закупівлю провели у форматі відкритих торгів з особливостями й конкурентів в "переможця" - товариства з обмеженою відповідальністю "Еко-Сепро" не було. За даними сервісу YouControl, товариство з обмеженою відповідальністю "Еко-Сепро" зареєстроване у 2019 році в Одесі. Власник Іван Коваржик зареєстрований у Сергіївці Білгород-Дністровського району Одеської області.

На початку травня відділ з питань цивільного захисту Херсонської міської ради опублікував чотири звіти про укладання договорів на ремонт чотирьох укриттів в Херсоні. Загальна вартість робіт 10 мільйонів 813 тисяч 814 гривень. Три підряди на загальну суму 8,1 мільйона гривень дістались ТОВ "Будпостач-СТСВ" і один - на 2,6 мільйона - приватному підприємцю Олександру Васильєву.

Анна Бальчінос

Поділитися