11 грудня 2023 р. 18:35

У Миколаївській області відбудеться аукціон з продажу трьох об'єктів державної власності

Фото: Моя Вінниця

(Фото: Моя Вінниця)

 

20 грудня відбудуться аукціони з продажу трьох об'єктів державної власності у Миколаївській області.

Про це пишуть «Новини-N».

Як розповів заступник начальника Регіонального відділення Фонду державного майна по Одеській та Миколаївській областях – начальник Управління забезпечення реалізації повноважень у Миколаївській області Олег Сокіл, йдеться про такі об'єкти:

-адміністративна будівля загальною площею 99,8 м², розташована у Березанці. Стартова ціна – 103 370 грн;

-нежитлове приміщення, адмінбудівля площею 116,1 м², з трьома сараями, вбиральнею, басейном, двома огорожами та замощенням, розташоване у Березанці. Стартова ціна – 304 080 грн;

-нежитлове приміщення загальною площею 541,6 м², із вбиральнею, замощенням та басейном, розташоване у Токарівці Вознесенського району. Стартова ціна – 488 330 грн.

Як ми вже писали, регіональне відділення Фонду державного майна України по Одеській та Миколаївській областях вдруге виставило на продаж єдиний майновий комплекс державного підприємства "ТВК".

Про це йдеться в системі Прозорро. Продажі.

Йдеться про 17 торговельно-складських приміщень в середньому по 2 тисячі квадратних метрів кожне біля одного з найбільших ринків Європи - "7 кілометра". 

На Миколаївщині визнали незаконними накази Держгеокадастру щодо формування та передачі у комунальну власність земельної ділянки вартістю 60 мільйонів гривень.

Про це повідомила Миколаївська обласна прокуратура.

Установлено, що Держгеокадастр при формуванні ділянки сільськогосподарського призначення, передачі її у власність територіальної громади, поза волею держави в особі Кабінету Міністрів України, незаконно включив до її складу землі лісового фонду, які перебували у постійному користуванні держпідприємства "Очаківське лісомисливське господарство".

Внаслідок таких незаконних дій землі лісового фонду площею 9 га вартістю 60 млн грн вибули з постійного користування державного підприємства та під виглядом земель сільськогосподарського призначення передані у комунальну власність, а надалі у користування сільськогосподарському підприємству.

 

Костянтин Неділько

Поділитися