28 грудня 2023 р. 19:20

Директор Одеського зоопарку в образі "матері драконів" привітав з Новим роком - відео

Фото: Скріншот з відео Ігоря Бєлякова

(Фото: Скріншот з відео Ігоря Бєлякова)

Директор Одеського зоопарку Ігор Бєляков зняв традиційне привітання з Новим роком. Цього разу він перетворився на "матір драконів" з серіалу "Ігри Престолів".

Новорічний ролик з’явився у мережі.

Так, як наступний 2024 рік буде роком дракона, тому у центрі сюжету були драконові яйця.  По задуму директор звіринцю під ялинкою знаходить коробку з золотими яйцями. Він приносить їх до свого кабінету і вкладає у гніздо. Далі Бєляков розмірковує, хто може їх висидіти, тож приміряє у гніздо курку, качку, гуся, і навіть робітницю зоопарку. Потім директор підглянув рішення в інтернеті та вирішив висидіти драконів на вогні. Він одягнув костюм "матері драконів", відігрів яйця і вилупив трьох дракончиків.

У зйомках кліпу брали участь бородаті агами, які проживають у тераріумі зоопарку. Написав текст та виконав пісню Бєляков самостійно. Також директор привітав всіх зі святами.

"Одеський зоопарк вітає з прийдешнім Новим роком! Щиро бажаємо нових досягнень та багато радісних подій! Хай наступний рік принесе нам Перемогу, Мир та Щастя!!!", - йдеться у повідомленні.

Раніше в Одеському зоопарку влаштували концерт на підтримку херсонського театру. Благодійний захід в рамках авторського проєкту Олени Алексеєнко "Непереможні, Одеса - Херсон - арт наступ" відбувся в Одеському зоопарку 29 липня. Одеський зоопарк своєю чергою виступив співорганізатором заходу - надав майданчик для проведення. Також зоопарк подарував для театру акваріум, в якому буде жити черепаха, яку врятували під час повені, спричиненої підривом російськими окупантами греблі Каховської гідроелектростанції. Наразі вона живе в театрі імені Куліша в Херсоні.

 


 

Ірина Глухова

Поділитися