08 травня 2024 р. 17:01

В Одесі на вулиці зарізали школяра: подробиці трагедії

В Одесі на вулиці зарізали школяра: подробиці трагедії

16-річний підліток загинув внаслідок перепалки в Одесі. Він отримав смертельне ножове поранення у серце. Поліція затримала нападника.

Трагічний інцидент стався пізно ввечері, 6 травня, на вулиці Варненській, повідомили в пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

У поліції розповіли, що двоє неповнолітніх однолітків поспішали додому до настання комендантської години. Дорогою їх гукнули молоді чоловіки, які сиділи на лавці біля дитячого майданчика і захотіли закурити. 16-річні приятелі відповіли незнайомцям відмовою, через що двоє невдоволених молодиків з компанії розпочали з ними словесну перепалку, а потім почали бити.

(Фото: Нацполіція в Одеській області)

Далі, за словами правоохоронців, один з підлітків використав сльозогінний балончик, втік і зателефонував до приватної охоронної фірми з проханням допомогти. Коли юнак повернувся його приятель лежав на землі у крові, а компанії незнайомців вже не було. Він викликав "швидку". Приїхали охоронці, намагались надати пораненому одеситу долікарську допомогу, але він помер до приїзду медиків.

За попередньою інформацією, хлопець помер внаслідок травми серця та гострої крововтрати, але точна причина смерті буде встановлена за результатами судово-медичної експертизи.

Правоохоронці затримали нападника в орендованій ним квартирі у Хаджибейському районі. Ним виявився 24-річний мешканець Харкова. Він розповів слідчим, що викинув ніж, яким вдарив школяра, на козирок над під’їздом житлового будинку неподалік від місця події. Поліцейські вилучили зброю та скерують її на експертизу.

Наразі підозрюваний під вартою. Йому загрожує до 15 років ув’язнення.

 

Ірина Глухова

Поділитися