10 лютого 2024 р. 17:02

43-річна жінка збувала наркотики на Миколаївщині

Фото: Нацполіція у Миколаївській області

(Фото: Нацполіція у Миколаївській області)

У Первомайську правоохоронці затримали місцеву жительку, яка розповсюджувала наркотики серед знайомих. Гроші вона отримувала на картку або готівкою.

Про це повідомили в Головному управлінні Нацполіції в Миколаївській області.

За інформацією поліції, 43-річна жінка збувала наркотичні засоби серед вузького кола осіб та отримувала за один грам речовини 800 гривень на банківську картку чи готівкою.

Правоохоронці виявили та вилучили зіп-пакети з кристалічною речовиною білого кольору, електронні ваги, гроші на суму 12 тисяч 200 гривень та 100 доларів США, гаманець, мобільний телефон та банківську карту.

Під час проведення експрес-тесту криміналісти встановили, що вилучена порошкоподібна речовина у пакетиках є нарковмісною.

За місцем мешкання жінки поліцейські провели санкціонований обшук. Під час якого виявили та вилучили пристрій для вживання наркотиків, електронні ваги та зіп-пакети.

Усе вилучене правоохоронці направили на експертизу для проведення відповідних досліджень.

Слідчі затримали зловмисницю та повідомили їй про підозру у незаконному виробництві, виготовленні, придбанні, зберіганні, перевезенні, пересиланні чи збуті наркотичних засобів або психотропних речовин у великих розмірах.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна. Суд обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Минулого тижня понад пів кіло наркотичних речовин знайшли у жителя Одеси, який прибув до Миколаєва, щоб забрати нову партію. Співробітники прокуратури затримали та повідомили підозру 21-річному чоловіку.

Ірина Глухова

Поділитися