19 червня 2023 р. 11:18

В поліції кваліфікували постріли працівника військкомату в Рені, як хуліганство

Фотоколаж: Інтент

(Фотоколаж: Інтент)

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження через інцидент в Рені Одеської області де представник районного територіального центру комплектації та соціальної підтримки (військкомат) почав стріляти у гору.

За даними Центру публічних розслідувань, про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції в Одеській області. 

За даними поліції, між двома представниками районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки й місцевим громадянином під час вручення йому повістки виник конфлікт.

Під час словесної перепалки один із представників органу військового управління здійснив  постріл у гору зі стартового пістолета.

Очевидці події відразу зателефонували на спецлінію "102". 

Також відеозапис події оприлюднили в соціальних мережах.

Правоохоронці встановили усіх учасників інциденту, з якими нині проводять слідчі дії, та вилучили зброю, набої, стріляну гільзу й інші речові докази, які надалі скерують на експертне дослідження.

 Подію розслідують, як хуліганство, але схоже про підозру поки нікому не повідомили. 

Раніше Головне управління Національної поліції України в Одеській області розпочало службове розслідування дій патрульного, який побив чоловіка та заявив, що має на це право за законом.

Кирило Бойко

Поділитися