03 листопада 2023 р. 23:29

Два кілограми канабісу та психотропів: у Миколаєві затримали наркоторговця

Фото: ГУ Нацполіції в Миколаївській області

(Фото: ГУ Нацполіції в Миколаївській області)

У Миколаєві поліціянти затримали місцевого жителя, який фасував та збував наркотичні засоби. У нього вилучили майже два кілограми канабісу та психотропів. За скоєне чоловікові загрожує до 12 років тюрми.

Про це повідомили в Головному управлінні Нацполіції в Миколаївській області.

У ході відпрацювання території оперативники управління по боротьбі з наркозлочинністю обласного главку поліції на одній із вулиць обласного центру зупинили 24-річного миколаївця. Під час спілкування чоловік повідомив поліціянтам, що має при собі наркотики, - йдеться в повідомленні.

Для встановлення обставин та документування факту кримінального злочину на місце події прибула слідчо-оперативна група, яка вилучила у миколаївця кристалічну речовину білого кольору вагою близько 300 грамів.

Фото: ГУ Нацполіції в Миколаївській області             

Зі слів чоловіка, він знайшов в інтернет мережі заробіток. У його обов’язки входило забрати пакети з психотропами у певному місці, розфасувати наркотики у zip-пакети та залишити їх у визначеному місці.

Вилучене направили на експертне дослідження. Встановлюють шляхи надходження наркотиків до миколаївця. Триває досудове розслідування.

За скоєне затриманому загрожує до 12 років увʼязнення з конфіскацією майна.

Перед цим, працівники ДБР завершили досудове розслідування щодо злочинного угрупування, яке налагодило постачання наркотиків у прифронтові райони на межі Херсонської та Миколаївської областей.

Так, 20 жовтня у Миколаєві затримали 48-річного місцевого жителя, який підозрюється у зберіганні  зброї та боєприпасів без передбаченого законом дозволу. Йому загрожує до 7 років тюрми.

Тоді ж ми писали, що місцевий житель Миколаївщини незаконно зберігав гранати та наркотики.

А 9 жовтня на Миколаївщині затримали чоловіків, які хотіли продати металеву ртуть за 800 тисяч доларів.

Тетяна Каптур

Поділитися