06 серпня 2020 р. 14:00

До одеських шкіл закуплять засоби для дезінфекції за кошти міського бюджету

До одеських шкіл закуплять засоби для дезінфекції за кошти міського бюджету

Одеським батькам не потрібно збирати гроші на медичні дезінфекуючі засоби в школи. Про це повідомила директорка департаменту освіти та науки Одеської міської ради Олена Буйневич на своїй сторінці у Facebook.

"Я почала отримувати від батьків повідомлення про те, що збираються кошти на дезінфектори, пакунки для сміття, деззасоби. НЕ НАРАЖАЙТЕ НА ПОКАРАННЯ ДИРЕКТОРІВ . Єдине, що ми не купуємо - маски для дітей. По-перше, ще не зрозуміло, як ними користуватися дітям, по-друге, купити маски для 100000 щодня тричі - це нереально. Все інше - турбота місцевої влади і ми виконаємо все необхідне", - написала Олена Буйневич.

Вона також зазначила, що збори коштів на деззасоби, дезінфектори, термометри для входу, маски для вчителів, миючі засоби є абсолютно непотрібними, безпідставними і , як наслідок, незаконними. Олена Буйневич порадила батькам утриматися від закликів забезпечити цим школи і садки, а в разі подібних прохань - одразу повідомляти Департамент за номером 72-53-593. 

Нагадаємо, дитячий будинок «Перлинка» в Одесі перевели в режим обсервації через виявлення вірусу COVID-19 у 15 дітей та двох дорослих.

Також ми писали, що більше десяти одеських випускників набрали по 200 балів на ЗНО.

Поділитися