01 травня 2024 р. 21:14

Чим багаті політики та інтерв'ю з батьками героя-кулеметника: вийшов новий номер газети ІзбірКом

Фото: Скріншот газити ІзбірКом

(Фото: Скріншот газити ІзбірКом)

Новий номер газети ІзбірКом за березень-квітень 2024 року оприлюднений на сайті Одеської обласної організації "Комітету виборців України".

Тож його вже можна читати на сайті організації.

В цьому номері читачі дізнаються про мільйони під подушкою, землю в Чорногорії, житло в Еміратах та інші статки найбагатших депутатів Одеської міської ради. 

Також експерти всеукраїнської громадської кампанії "Атестація депутатів місцевих рад" продовжили аналізувати фінансові звіти депутатів Одеської обласної ради й цього разу звернули увагу на декларації за 2023 рік. 

Ну і звісно не обійшли аналітики Центру публічних розслідувань декларації мерів районних центрів Одеської області. 

Також в номері інтерв'ю з батьками кулеметника бригади "Маґура" Остапа Макарова. Вже пораненим він намагався витягти на собі пораненого снайпера, але обидва потрапили на поле із запальних мін. Ще шість діб його побратими не могли дістати тіла. Потім ще пів року родина та батьки не могли поховати сина.

Рубрика Громадське Партнерство "За прозорі місцеві бюджети!" розповість про те, як у громадах-учасницях проєкту "Бюджетна партисипація від А до Я", що реалізується Громадським Партнерством "За прозорі місцеві бюджети!" за підтримки Проєкту USAID "ГОВЕРЛА" продовжують ухвалювати нормативно-правові акти, метою яких є посилення бюджетної прозорості та участі громадян.

В проєкті взяли участь 20 громад.

Чи може громадське об'єднання мати власність і хто нею розпоряджається? Як оформити право власності на нерухоме майно за набувальною давністю? Про це можна дізнатись у рубриці "Правова консультація".

А рубрика "Громадський центр правосуддя" розповість як у Татарбунарській громаді продовжується комплексне безпекове навчання від Громадського центру правосуддя

Докладніше про все читайте у номері ІзбірКом.

Кирило Бойко

Поділитися